23 August 2011

Belanjawan raya T.T

haa..sebab dah nak raya lepas tu malas nak buat experiment,jom update banyak2 sebelum senyap lagi sebulan hehe.Kali ni nak share kat kamu semua belanjawan saya.kali ni edisi raya which is for sure makin bertambah dari before2 ni.So guys,lets check it out.

My budget:Allowance:RM 1500

Expenses:

Car's loan:425
Petrol:150
Insurance:100
House rental:150
Food:150
Duit raya mama:200
Duit raya ayah:100(Not fair eh?Forgive me ayah,anak ayah  miskin wuwu)
Duit raya nenek:100
Travel(Balik kmpung):120
Duit raya Yasmin n Aiman:50

Total:1545.

Aik?Negative.Otokkeeee..haiyyaaa..terpaksa lah adik2 kakak tak dapat duit raya.hihi..Sorryyyyy..Even I strictly follow my budget,but shortage of money occured almost every month haha.Biasalah..So friends out there,how about your budget>Make sure you planned properly so that your expenses meet your budget:).

4 comments:

♥ p a a n i ♥ said...

HAHAHA bagusnye zatul buat belanjawann... aku ni kne mengikut jejak langkah ko nih

iffah's said...

syg,,,duit raya kak ifa? Selamat Hari Raya rara...hati2 drive tau esok..mwahhh!!!!

IrA said...

paani:haaa..buat jangan tak buat...
kak iffa:alaaa..saya nak bagi tapi dah negative dah tu hihi..akak pon hati2 ye.sayang akak!

juju-curvy said...

malas nk wt belanjawan..sbb da taw mmg xckup pun..duet raya pun xdpt..kereta nak sevis da ujg bulan..so buat2 xnampak...

Post a Comment