30 December 2011

Mengantuk sehhhh...

As salam and hi girls...

Petang2 macam ni memang tersangat2 lah mengantuk.Cuaca pun mendung2 giteww,dengan lagu tema A thousand years ost twilight tu,memang la berat je mata ni..apa lah nasib orang lain dah keje aku jugak terkedek2 lagi belajar.Dah la tu tak tau lagi bila boleh nak grad...Tapi takpe,sabar2.

Dari hari Selasa aku berhempas pulas buat kerja,tapi kali ni buat kerja macam berbaloi2 sikit.Dah lah buat kerja ada teman(credit to Kak Iffah yang sesama buat cloning),bila balik,ada pulak chef tolong masakkan sedap2,thanks to Kak Mija..Memang lah terbaik kan?Haihh..But whats important now,I really hope everything will be okay.Experiment success,kerja smooth and progress report siap.Minggu depan hari Isnin Ikmal bongek datang Kl,interview kat Shah Alam,tapi dia dah pesan siap2..taknak jumpa sampai la kitorang kawen nanti..Sabo jela.. Nasib baik sayang hehe...So untuk Mr Ikmal,goodluck okay.yakin sikit dekat diri sendiri...Iwill  always pray the best for you..for us...Yang penting niat tu kasi betul,jangan awal2 dah pasang niat nak ngusha awek nanti I pijak perut u hehe...ganas betul..

Akhir kata(ecehh macam ayat karangan dah.)..friends..please pray the best for me..really want to graduate and serve my family.I know this was only my chance, to help my family, to change our future.Semoga semuanya berjalan lancar.Amin Ya Allah..Permudahkan lah segalanya untuk hamba-Mu ini...

1 comments:

mizaharun86 said...

Hehe..mestila masak sedap2 utk awk n iffa..tapi yeke sedap..nak amek atie je ni ekk...hehehe =)

Post a Comment